TIME IS MONEY

Bízza szakértőkre legfontosabb értékesítési csatornáját, Ön koncentráljon vállalkozására.

Mi a CM Design-nál úgy gondoljuk, hogy eredményeket csak úgy lehet elérni, ha ügyfeleinkkel együtt, közösen valósítjuk meg céljainkat. Ezért árainkat, szolgáltatásainkat is úgy alakítjuk, hogy azok elérhetőek, versenyképesek legyenek és biztosítsák a hosszútávú egymüttműködést.

Vizsgáljuk meg az egyik népszerű szolgáltatásunk árképzését: Weboldalak karbantartása, korlátlan tartalomfeltöltés. Ebben a szolgáltatásunkban általánydíjként, ügyfeleink már 35.000 Ft + ÁFA havidíjért korlátlan mennyiségben küldhetnek weboldalaikra szöveges tartalmat (általában wordben), képeket, videókat. Mi a képeket, videókat webre optimalizáljuk, fényeket kijavítjuk, méretre igazítjuk, ellátjuk “alt tag”-gel, hogy a keresők is könnyen fel tudják dolgozni. A szöveges tartalmakat (akár több nyelven is) feltöltjük a weboldalakra, HTML-ben formázzuk, hogy tökéletesen jelenjen meg minden böngészőben. Kitöltjük az összes oldalon az Open Graph adatokat (Közösségi Médiához szükséges). Kitöltjük a Meta Cím és Meta Leírás címkéket (a keresők természetes találatához szükséges).

Ha mindezt Önnek, kollégáinak kell elvégezni, vajon ez mennyi időbe tellik? Felmérésünk alapján egy átlagfelhasználó (ha egyáltalán tud képeket optimalizálni, méretezni) egy weboldalt kb. 0.5-1 óra alatt tölt fel tartalommal. Ha ezt 3 nyelven kell megtenni az már 1-2 órát vesz igénybe. Ha Önök hetente új tartalommal látják el weboldalaikat, ez egy hónapban 10-12-órát jelent. Ez mennyibe kerülne az Ön cégének? És ez még csak a tartalomfeltöltés…

Mi ezért az árért korlátlanul töltjük weboldalait tartalommal, garantáljuk honlapja biztonságát, gyorsaságát, biztonsági frissítéseket. Apróbb szerkezeti változtatásokat is szívesen elkészítünk. Analitikai szoftver segítségével elemezzük, mérjük honlapjai hatékonyságát és javaslatainkkal segítjük döntéseit. Szolgáltatásunk részeként munkaidőben hívhatja ügyfélszolgálatunk telefonszámát, ahol kollégáink azonnal reagálnak kéréseire. Emailen elküldött kéréseire – köszönhetően korszerű feladatkezelő szoftverünknek – rendkívül gyorsan tudunk megoldásokkal szolgálni.

Kérjen ajánlatot weboldalai üzemeltetésére most!

Szeretnék ajánlatot kérni