Skip to main content

Tervez, Fejleszt, Megalkot-Analizál, Optimalizál

Nálunk a CM Design-nál egy helyen megtalálja mindazt, ami weblapjai elkészítéséhez, üzemeltetéséhez szükséges:
ragyogó elméket, korszerű szoftvereket, gyors és biztonságos szervereket.

Projekt terv

Önnek valószínüleg már van ötlete, milyen honlapot szeretne. Most egy részletes, átlátható tervre van szüksége, hogy elképzelését úgy váltsuk valóra, hogy azzal pontosan azt érjük el a weboldalakkal, amiért készítjük őket.

Egy webes fejlesztés során sok dolognak kell hibátlanul működnie. Céljainak részletes elemzésével megtaláljuk azt a technológiai megoldást ami terveinkhez szükséges.

Online branding

Az imázs kialakítása az interneten is nagyon fontos dolog. Egy jó domain név, egy effektív logó, a színek mind nagyon fontosak ahhoz, hogy oldala látogatói az első pillanattól fogva érezzék, hogy professzionális emberekkel, céggel van dolguk.

Responsive Webdesign

Egy jó interaktív, internetre specializálódott cégnek technikailag nagyon fejlettnek kell lennie, de a másik terület amin ugyancsak reprezentálnia kell, az alkotókészség. A CM Design-nál mindkettőt előtérbe helyezzük, hogy Ön és látogatói is joggal érezhessék: Na igen, ez egy jó weboldal! A weboldal szerkesztésébe Ön is bekapcsolódhat: CMS rendszerünkkel könnyedén fogja szerkeszteni weboldalai tartalmát!

Programozás

A webes programozás alkotja egy webes projekt gerincét és mint ilyen, erősen optimalizálni kell. Nálunk, a CM Design-nál biztos lehet benne, hogy tiszta, könnyen átlátható kódokkal dolgozunk, amit természetesen a keresőmotorok is könnyebben olvasnak.

Felkeltettük figyelmét? Kérje ajánlatunkat most! Szeretnék ajánlatot kérni