Tudjuk, hogy a webes projektek egyik fontos eleme, hogy a gondosan elkészített oldalainkat hová is helyezzük el a weben. A CM Design erre is kínál megoldást: gyors és biztonságos szervereinken oldala látogatói a nap 24 órájában könnyen elérhetik honlapját.

Erre a célra több különálló célszervert üzemeltetünk, amelyek a magyarországi internet gerinchálózaton keresztül csatlakoznak a nemzetközi hálózatra. Szervereinket speciális erre a célra telepített operációs rendszerrel üzemeltetjük, magyar cPanel adminisztrációs rendszerrel.

Tárhelyeinket, ügyfélszolgálatunkat, rendszereinket úgy állítottuk össze, hogy Önnek a legnagyobb mértékben segítséget nyújtson. Ha valamiért megakadna munkája során, jelentkezzen be ügyfélinformációs rendszerünkbe és kérjen segítséget. A lehető leggyorsabban a segítségére sietünk, legyen az domain regisztráció, tárhely szolgáltatás, SSL tanúsítvány stb.

Különösen nagy gondot fordítunk szervereink biztonságára. Tárhelykezelő rendszerünk, a cPanel, mely a világ vezető ilyen szoftvere, egy biztonságos, titkosított csatornán kapcsolódik böngészőjével, ha Ön használni kívánja. Ugyanezzel az SSL titkosítási eljárással használhatja ügyfélinformációs rendszerünket, így nálunk adatait biztonságban tudhatja.

Hogy miért válassza a CM Host-ot?

Mert amellett, hogy gyors, biztonságos szervereket használunk, olyan ügyfélszolgálati munkatársakkal beszélhet, akik azért dolgoznak, hogy az Ön kérdéseit, kéréseit a lehető leghamarabb megválaszolják, megoldják.

DOMAIN NÉV REGISZTRÁCIÓ

Minden szerver rendelkezik egy IP címmel, mely egyedileg azonosítja őt az interneten. Ilyen cím például ez: 193.239.149.113. A számítógépek és internetre kötött eszközök ezeket a címeket használják a kommunikációra, de ez így nem túl emberbarát elnevezés. Ezért ezekre az IP-címekre hivatkozhatunk domain nevekkel, mint például a cmdesign.hu. Ezt már könnyebben megjegyezzük. Ezeket a domain neveket kell lefoglalnunk egy regisztrátoron keresztül.

SSL TANUSÍTVÁNYOK

Az e-kereskedelmi szolgáltatásokat (pl.: webáruházat, elektronikus kereskedelmi-, levelező rendszert) üzemeltető cégek számára az egyik legjobb eszköz a bizalom megszerzésére a biztonságos on-line kapcsolat (SSL) kialakítása. Az on-line vásárlásokban, pénzügyi tranzakciókban, regisztrációkban, levelezésben résztvevők alapvető igénye, hogy az adatfogadó biztosítsa Őket arról, hogy az általuk megadott információkhoz (név, jelszó, személyes adatok, bizalmas, illetve pénzügyi információk, levelek tartalma stb.) illetéktelenek ne férjenek hozzá.

VISZONTELADÓI TÁRHELY

Viszonteladói Tárhely csomagjainkat azoknak ajánljuk, akik professzionális webhosting szolgáltatást szeretnének nyújtani ügyfeleiknek, átvállalva ezzel az ügyfelektől a tárhely létrehozás és adminisztrálás feladatait. Ilyenek lehetnek például webfejlesztők, vagy irodákat adminisztráló rendszergazdák. Anonim viszonteladói felület, ügyfele velünk nem kerül kapcsolatba, kizárólag Önt látja szolgáltatójának.