Skip to main content

SÜRGŐS, SORON KÍVÜLI HÍRLEVÉL KÜLDÉS

Az email marketing kampányaink akkor lehetnek a leghatékonyabbak, ha azokat előre megtervezzük, összehanguljuk a közösségi média kampányainkkal, weboldalunkon megjelenő tartalmainkkal, egyéb marketing megjelenéseinkkel, akár offline hirdetéseinkkel.

Mi a CM Design-nál az email marketing kampányok megvalósításához arra kérjük ügyfeleinket, hogy 2-3 munkanappal egy-egy hírlevél küldése előtt küldjék el az elkészítéshez szükséges anyagot: szöveget, képeket stb., hogy mi is körültekintően fel tudjunk készülni rá, ha valamilyen anyag hiányzik, tudjuk pótoltatni. A levél elkészítése után a jóváhagyásnál legyen idő az esetleges módosításokra, email kliensek tesztelésére.

De azt is tudjuk, hogy az élet hozhat olyan váratlan helyzeteket, amikor egy hírlevelet sürgősen, egy nap vagy akár 3-4 órán belül kellene elküldeni.

Ezért hoztunk létre egy olyan megoldást, amivel ügyfeleink sürgős email marketing kampányait gyorsan tudjuk kezelni és a lehető leghamarabb eljuthasson a hírlevél az olvasóhoz.

A szolgáltatás igénybevételére munkanapokon van lehetőség, a lenti űrlap kitöltésével. A hírlevél kiküldési időpontja előtt minimum 3 órával kell elküldeni az anyagot, legkésőbb a küldés napján 13:00 órakor.

Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket hírlevele sürgős, soron kívüli kiküldéséhez (munkanapokon, a kiküldési időpont előtt minimum 3 órával küldje el a teljes anyagot)