A feladat

A RESnWEB valós idejű online foglalási rendszer igazi kihívás volt a CM Design számára. Egy olyan egyedi szoftvert kellett fejlesztenünk, ami akkoriban teljesen egyedülálló volt a maga nemében. Persze voltak hasonló próbálkozások, de a RESnWEB rendszer egy olyan komplex adminisztrációs felülettel rendelkezik, melyet kiváló szállodai szakemberek útmutatásával készítettünk el.

A megoldás

Több hónap előkészítés és tervezés után kezdtük el a szoftver programozását, melyet fejlesztünk a mai napig. Indulása óta rengeteg újítás került bele, melyet részben az szállodákkal együtt kidolgozva valósítunk meg. Az online szobafoglalási rendszer napjainkra egyik meghatározó szereplőjévé vált a szállodaipar képviselői körében.

Egyedi Grafikus Design (Responsive)

A grafikai designt is folyamatosan a kor követelményeihez igazítjuk, mobil eszközökre is tervezzük.

Egyedi fejlesztés

A rendszert teljesen egyedi kódolással fejlesztjük, mely megkönnyíti a szoftver gyors továbbfejlesztését, hibajavítást stb.

Weboldalak Üzemeltetése/Karbantartása

Mint minden komoly webes projektet, a szobafoglalási rendszert is állandóan fejleszteni kell, biztonsági frissítéseket végezni. Ezt a feladatot is örömmel vállaltuk fel.

Nemzetközi terjeszkedés

A RESnWEB-et ma már nem csak Magyarországon használják, de szomszédos országaink jópár szállodája is. Ezt könnyedén teszik meg, mert a szoftvert bármilyen nyelven, bármilyen országban gyorsan használatba vehetik.

Tekintse meg az elkészült weboldalt! www.resnweb.com

Ha tetszik a weboldal amit készítettünk, ossza meg a világgal!
Köszönjük!