A feladat

A Premium Beauty Services Kft. vezetői egy komplex feladattal bíztak meg bennünket: egy open source webáruház motorra kellett felépítenünk egyedi modulokat, megjelenést, egy webáruház fullfillment szolgáltató informatikai rendszerével való összekötés és egy online számlázóval adatkapcsolat a számlák automatikus kiállításához. Ezen kívül a bankkártyás fizetés megvalósítása, SEO, Google Ads kampányok kezelése.

A megoldás

A feladatot nagy örömmel teljesítettük a tulajdonosok megelégedésére. Jó nagy kihívás volt a sok különböző rendszer összekötése és a sokrétű automatizmus megvalósítása, de csapatunk ezt is kiválóan oldotta meg.

Webáruház sablon használata

A megrendelők egy klasszikus designt választottak, ami természetesen responsive.

Open source webáruház motor

A nyílt forráskódú opencart rendszerre esett a választásunk a könnyű kezelhetőség, továbbfejlesztés, megbízhatóság miatt.

Weboldalak karbantartás/üzemeltetése

A Hajápolók.hu oldalainak kezeléséit is csapatunk látja el, ügyfélszolgálatunkat munkaidőben telefonon is könnyen elérhetik, kollégáink gyorsan reagálnak kéréseikre.

Google Ads PPC hirdetések kezelése

Az egyik leghatékonyabb, költségkímélőbb internetes hirdetési forma, melyet a hajápolók.hu webáruház forgalmának növelésére is használjuk.

Tekintse meg az elkészült weboldalt! www.hajapolok.hu

Ha tetszik a weboldal amit készítettünk, ossza meg a világgal!
Köszönjük!