A feladat

Balatonalmádi városnak, mint balatonparti településnek, rendkívül vonzónak kell lennie turisztikai szempontból. Napjaink elsőszámú információforrása pedig az internet, melyen egy jól működő, vonzó website sok turistát, helyi lakost informálhat különböző módon.  A város szerette volna lecserélni a régi websiteját egy modernebb, gyorsabb, jól működő honlapra, melyen az odalátogatók könnyebben eligazodnak.

A megoldás

Már a város korábbi honlapja is rendkívül sok informácót hordozott, de nehezen feldolgozható formában. Olyan portálrendszerben gondolkoztunk, ami megkönnyíti az információk közötti eligazodásban, könnyebben meg tudja találni a látogató az őt érdeklő dolgokat. Emellett hírlevél management szolgáltatásunkat is igényelték, így mi készítjük el a responsive, HTML emaileket is, amit havi rednszereséggel kapnak meg az olvasók.

Egyedi Grafikus Design (Responsive)

Egyedi grafikus designnal készült a website, a honlapok aloldalait és mobil verzióját is egyedire terveztük.

CMS rendszer

A tartalom-kezelő rendszer megkönnyíti az oldalak szerkesztését, bár a weboldalak üzemeltetése szolgáltatásunkkal erre sincsen gond. Naponta frissítjük az oldalt aktuális hírekkel, eseményekkel.

Weboldalak Üzemeltetése/Karbantartása

Balatonalmádi Város vezetősége cégünket bizta meg weboldalaik folyamatos karbantartásával, üzemeltetésével.

Hírlevél Management

Egyedi, responsive HTML hírlevelek biztosítják a kompatibilitást minden nagy email klienssel, amik havi rendszerességgel kerülnek kiküldésre a feliratkozott olvasóknak.

Tekintse meg az elkészült weboldalt! www.balatonalmadi.hu

Ha tetszik a weboldal amit készítettünk, ossza meg a világgal!
Köszönjük!