A feladat

A Balatonalmádi Turisztikai Egyesület kívánsága az volt, hogy készítsünk egy olyan weboldalt, ahol bizonyos témaköröket előtérbe helyezve irányítjuk a látogatókat azokra az információkra, melyek a város turisztikai vonzerejét növelik. Azokat az alapvető igényeket (pl. legyen gyors, mobil eszközökre optimalizált, többnyelvű), is figyelemebe véve gondoltuk át az oldalt melyet minden weboldal tulajdonosnak a figyelmébe ajánlunk.

A megoldás

A Balatonalmádi város honlapjához illeszkedő designnal készült el a Turisztikai Egyesület honlapja. A honlap tartalmát az egyesület munkatársai töltik a CMS rendszer segítségével: feltöltik a képeket, szöveget, cserélik a már nem aktuális tartalmakat. Forgattunk kis filmeket is, melyek a régi időket elevítik meg egy nagyon kellemes előadásban.

Egyedi Grafikus Design (Responsive)

Balatonalmádi város honlapjához illeszkedő designnal készült el a Turisztikai Egyesület honlapja, előtérbe helyezve a turisztikai látnivalókat, programokat.

CMS rendszer

A Turisztikai Egyesület munkatársai hamar betanulták CMS rendszerünk használatát, amivel napi rendszereséggel frissítik az oldal tartalmát. Aktuális programokat, csomagajánlatokat, turisztikai látnivalókat publikálnak az oldalon.

Hírlevél Management

Az önkormányzati hírlevéllel együtt mennek ki a turisztikai egyesület programjai, hírei havi rendszerességgel a feliratkozott olvasóknak. Ebben a CM Mail hírlevélküldő rendszerünk van segítségükre, aminek a kezelését könnyedén elsajátították.

3 nyelven elérhető weboldal

A Balatonalmádi Turisztikai Egyesület számára nem volt kérdés, hogy weboldaluk elérhető legyen angol és német nyelven, ezzel is megkönnyítve a turisták helyzetét.

Tekintse meg az elkészült weboldalt! www.balaton-almadi.hu

Ha tetszik a weboldal amit készítettünk, ossza meg a világgal!
Köszönjük!