Skip to main content

Jön a BookDirect MeetUp!

By 2016-09-29Egyéb

A BookDirect MeetUp Magyarország első olyan rendezvénye, amely kizárólag arra koncentrál, hogy segítsen a szállodásoknak növelni közvetlen foglalásaik arányát.

Csatlakozzon hozzánk és távozzon számtalan olyan ötlettel és praktikával, melyek a direkt foglalások malmára hajtják a vizet, növelve ezzel a foglalásokon realizált nyereségét.

Az online közvetítő oldalak folyamatosan növelik részesedésüket a szállodák értékesítési bevételében, visszaszorítva ezzel a direkt foglalások arányát, melynek eredménye a közvetítőknek fizetett egyre vaskosabb jutalékszámlák. Fontos a megjelenés az online közvetítőknél, de itt az ideje, hogy a nagy szállodaláncok után a vidéki hotelek is újraértelmezzék értékesítési stratégiájukat.

Szeretné növelni direkt foglalásait? Regisztráljon rendezvényünkre – október 3-ig early bird kedvezménnyel!

Időpontok és helyszínek:

2016. október 20., Miskolctapolca

2016. november 10., Veszprém

Részletes program és online regisztráció a www.bookdirect.hu weboldalon.

Kedves Ügyfeleink!

A CM Design ügyfélszolgálat ebben az évben utoljára 2021.12.23-án áll ügyfelei rendelkezésére! Ezután 2021.01.03-án leszünk újra! Szerződéses ügyfeleink halaszthatatlan problémáira az ügyfélszolgálati rendszerünkön keresztül tudunk válaszolni: kérjük jelentkezzenek be a helpdesk.cmdesign.hu oldalon.
Amennyiben Ön szerződéses ügyfelünk és nincs fiókja, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon!

Bízunk benne, hogy elégedettek voltak ebben az évben is a CM Design szolgáltatásaival és megtisztelnek bizalmukkal jövőre is!
Békés karácsonyi ünnepeket, jó egészséget és boldog új évet kíván az egész csapat nevében:

Gál Zoltán