Testreszabott web megoldások szállodáknak!

A CM Design-nál mi nem csak olyan honlapot készítünk, amelyik szép. Mi olyan oldalakat fejlesztünk  szállodai partnereinknek, ami egyben keresőoptimalizált is, hogy minél több potenciális vendég rá is találjon weboldalaira. Olyat, ami mobil eszközökre is optimalizált. Olyat, ami gyors, biztonságos. Ami könnyen szerkeszthető. Igen, Önnek is. Amihez olyan analitikai rendszert csatolunk, amivel pontosan mérheti oldalai eredményességet.

Ahhoz, hogy a honlapjának látogatóiból a lehető legtöbb foglaló vendéget tudja megnyerni, valós idejű online szobafoglalási motort építünk be az oldalra, hogy Ön egyetlen vendéget se veszítsen, illetve foglalásai a lehető legnagyobb arányban saját oldalán keresztül érkezzenek.

Amennyiben Ön bizonyos külföldi piacok felé is nyitna értékesítési stratégiájában, úgy bizonyára fontos számára, hogy weblapja az adott ország nyelvén is elérhető legyen. Ugyanilyen fontos lehet, hogy visszajáró és potenciáls vendégeivel rendszeres hírlevelek formájában tartani tudja a kapcsolatot. Ehhez nyújt segítséget hírlevélküldő rendszerünk, amivel egyszerűen és gyorsan tudja hírleveleit elküldeni úgy, hogy az ne akadjon fel a spam szűrők hálójában.

Képzelje el legújabb honlapját, amely:

  • tartalmát rugalmasan, magának szerkeztheti
  • keresőoptimalizált, hogy a Google találati listáján megelőzze konkurenciáját
  • funkcionális dizájnú, üzletének arculatát megfelelően tükrözi
  • valós idejű online szobafoglalási motorral ellátott
  • korlátlan nyelvi változatú, hogy a megfelelő célpiacain is sikerrel járjon
  • hírlevélküldő rendszerrel ellátott