Skip to main content

fotó-1 Csütörtökön egy egész napot töltöttünk a csapattal Balatonfüreden az Annagora Aquapark-ban és a balatonfüredi vizisí pályán, ahol a készülő Balaton Best imázsfilmhez vettünk fel anyagot. Feladatunk volt bemutatni a régió által nyújtott szórakozási lehetőségeket, szolgáltatásokat. Négy fiatal modellünk kipróbálta a vadvízi csúszdákat a park magasabban fekvő részén, ahol úszógumikkal csúsztak le a pályákon kisebb-nagyobb bukásokkal.
fotó-5Ezután következett a park nevezetessége a hullámfürdő, ami Magyarország legnagyobb hullámfürdője. Itt már fotósunk se bírta a meleget és a közelebbi képek érdekében a medencéből fotózott a hullámok közül. (Bátor mutatvány volt a néhol nyakmagasságig felcsapó hullámok miatt.)
fotó-3A tengerparti feeling után jöhetett egy kis adrenalinszint növelés a kamikáze, turbó és családi csúszdákkal. A hangulatosabb felvételekért bevetettük itt a GoPro HD Hero kameránkat is fejre rögzítve.
fotó-6Délután a balatonfüredi vizisípályára látogattunk, ahol profi wakeboardos fiúk szórakoztatták a közönséget hajmeresztő mutatványaikkal. Ebből láthatnak egy részletet az alábbi videón: