Skip to main content

Elkészült az okostelefon-barát resNweb foglalói felület!

By 2012-07-30január 22nd, 2016Érdekesség, Újdonságok, Web Design

Befejeztük a munkát a resNweb okostelefon-barát foglalói felülettel. Mától egyszerűen, kényelmesen foglalhatja le szállását okostelefonja segítségével is.

Érdekesség:

Közel felével nőtt az okostelefonok piaca Magyarországon az első negyedévben, élen a Samsung, második a Nokia, bronzérmes az Apple.

2012 első negyedévében a nemzetközi trendekhez hasonló folyamatok játszódtak le a hazai mobilpiacon is, derül ki az IDC számaiból, amelyeket Hitter Lénárd elemző osztott meg a HWSW-vel. Az év első három hónapjában a globális mobilpiac stagnált, az okostelefon-eladások azonban mintegy 45 százalékkal nőttek. Ehhez kísértetiesen hasonló trendek rajzolódtak ki itthon is, a teljes mobilpiac volumene lényegében nem változott 2011 első negyedévéhez képest, az okostelefon-eladások azonban továbbra is lendületesen növekednek. Egy évvel ezelőtt hozzávetőleg 240 ezer okostelefont adtak el hazánkban, az idei első negyedévben ez 360 ezer közelébe emelkedett – a bővülés tehát 50 százalék körül volt.

A jelenség érthető, a mobilszolgáltatóknál már néhány tízezer forintért megvásárolhatók a belépő kategóriás okostelefonok, de a csúcsmodelleket is el lehet hozni részletfizetési konstrukcióban hűségnyilatkozat aláírása mellett, így gyakorlatilag csak az nem vesz okostelefont, aki nem akar. Nekik egyébként egyre nehezebb a dolguk, a szolgáltatók kínálatából lassan kikopnak a “feature phone”-ok, csak elvétve találni nem okostelefont az akciós ajánlatok között.

resnweb_mobil2