Skip to main content

A Balatonfői Yacht Club-ban jártunk!

A kemény munka mindig meghozza gyömülcsét, amit mi egy yacht-os hajózás és egy ínycsiklandó ebéd formájában szüretelhettünk le a Balaton egyik legszebb részén, Balatonkenesén.

Azoknak, akik nem szeretik az omlós lazacot spárgás rizottóval,  desszertként a cornflakes-es morzsában meghempergetett túrógombócokat meggyöntettel, jégbe hűtött rose-t, azoknak a következő képeket nem igazán ajánljuk!

A Balaton vízét nem sikerült a legnyugodtabb hangulatában megtalálnunk, de a hullámokat csak így volt érdemes és emlékezetes meglovagolnunk.
Híres egyensúlyérzékünknek és csapatban való összedolgozásunknak köszönhetően, videó formájában is megörökítettük utazásunkat.

A mosolygós arcokért felelősséget nem vállalunk.

Kedves Ügyfeleink!

A CM Design ügyfélszolgálat ebben az évben utoljára 2021.12.23-án áll ügyfelei rendelkezésére! Ezután 2021.01.03-án leszünk újra! Szerződéses ügyfeleink halaszthatatlan problémáira az ügyfélszolgálati rendszerünkön keresztül tudunk válaszolni: kérjük jelentkezzenek be a helpdesk.cmdesign.hu oldalon.
Amennyiben Ön szerződéses ügyfelünk és nincs fiókja, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon!

Bízunk benne, hogy elégedettek voltak ebben az évben is a CM Design szolgáltatásaival és megtisztelnek bizalmukkal jövőre is!
Békés karácsonyi ünnepeket, jó egészséget és boldog új évet kíván az egész csapat nevében:

Gál Zoltán