A legpraktikusabb eszköz a honlap frissítéséhez. Képzeljen el egy olyan, az interneten elérhető felületet, ahol bármikor frissítheti weboldalai tartalmát. Írhat új szöveget, cikket, megváltoztathatja a régit, feltölthet, lecserélhet képeket. A rendszer nem kíván programozói képességeket, egyszerű, átlátható és egy-két óra alatt elsajátítható a kezelése. Ha kívánja, oldalait úgy készítjük el, hogy Ön, vagy az erre kijelölt személy, saját kezűleg tudja a tartalmát módosítani. A CMS egy vállalaton belül is a legalkalmasabb módszer arra, hogy mindig friss és új információkkal lássa el a honlap látogatóit. Ezzel a módszerrel jelentős kiadásokat spórolhat meg, hiszen nem kell fizetnie a webfejlesztőnek a tartalom megváltoztatásáért.

WordPress

Rendkívül felhasználóbarát tartalomszerkesztőnket az Ön igényei szerint állítjuk be. Kezelését rövid időn belül elsajátíthatja – ha tud számítógépen szöveget szerkeszteni, akkor honlapját is könnyedén változtathatja. Egyszerűen kezelhet vele korlátlan számú nyelvet (pl. angol, német), beépített galériáján keresztül egyszerű a képek feltöltése, megjelenítése.

Ugyanez hasonlóan működik az általunk elkészített webáruházaknál is. Nagyobb projektekhez a világszerte méltán elismert Magento rendszerrel dolgozunk. A Magento egy rendkívül jól átgondolt, jól felépített, open source webáruház motor. Jól lehet vele dolgozni, komplex feladatokra képes. A Magento a világ egyik vezető webáruház-motorja. Több tízezer nagy terhelhetőségű, komplex webshopot szolgál ki a világ minden táján és folyamatosan fejlődik. Ez egyfelől annak köszönhető, hogy a Magento nyílt-forráskódú, azaz ingyenesen elérhető, szabadon felhasználható és bárki által továbbfejleszthető. Másfelől a világ egyik legnagyobb digitális szolgáltatója az eBay áll mögötte, amely garancia a funkcionális gazdagság és biztonság magas szinten tartására.

Szeretné könnyen kezelni weboldalát?

Kérje ajánlatunkat most!