Skip to main content

A BookDirect MeetUp Magyarország első olyan rendezvénye, amely kizárólag arra koncentrál, hogy segítsen a szállodásoknak növelni közvetlen foglalásaik arányát.

Csatlakozzon hozzánk és távozzon számtalan olyan ötlettel és praktikával, melyek a direkt foglalások malmára hajtják a vizet, növelve ezzel a foglalásokon realizált nyereségét.

Az online közvetítő oldalak folyamatosan növelik részesedésüket a szállodák értékesítési bevételében, visszaszorítva ezzel a direkt foglalások arányát, melynek eredménye a közvetítőknek fizetett egyre vaskosabb jutalékszámlák. Fontos a megjelenés az online közvetítőknél, de itt az ideje, hogy a nagy szállodaláncok után a vidéki hotelek is újraértelmezzék értékesítési stratégiájukat.

Kattintson a fenti videóra és hallgassa meg Gyenes Ákost, a BookDirect MeetUp főszervezőjét, hogy miért érdemes részt venni az eseményen!
2016-ban több mint 100 résztvevővel és teltházzal debütált az első MeetUp, most 2020-ban az ország keleti és nyugati részében ismét teltházra számítunk: ezért és az Early Bird jegyek miatt is érdemes mielőbb dönteni és jelentkezni.
Tartson velünk, találkozzon szakértőkkel és szakmabeliekkel, és távozzon számtalan tanáccsal és ötlettel, amelyek mind a közvetlen foglalások malmára hajtják a vizet, növelve ezzel szállodája nyereségességét!

Szeretné növelni direkt foglalásait?
Regisztráljon február 12-ig Early Bird kedvezménnyel!

Időpontok és helyszínek:

2020. március 17., Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel****

2020. március 24., Spirit Hotel Thermal Spa*****superior Sárvár

Részletes program és online regisztráció a www.bookdirect.hu weboldalon.

ELŐADÓK

Gyenes Ákos

RESnWEB

Ákos több, mint 10 éves szállodai tapasztalatait többet között az Accor csoport különböző hotel márkáiban (ibis, Novotel, Sofitel) szerezte itthon és külföldön front office, üzemeltetés, értékesítés, revenue & yield valamint e-commerce területeken. 2011-től a RESnWEB direkt online értékesítési szoftver szakmai vezetője, emellett tanácsadóként, trénerként segíti hazai és külföldi turisztikai projektek, illetve hotelek értékesítési és online marketing munkáját.

ELŐADÁS

10:30 - 11:00
BookDirect köszöntő
Köszöntő és a tavaly elhangzott legfontosabb üzenetek és ötletek áttekintése

15:30 - 16:15
Revenue & Yield Management – pick-up követés, disztibúció optimalizálás a gyakorlatban
Gyakorlati módszerek és tippek a napi bontású pick-up követéséhez és az online értékesítési csatornák optimalizálásához revenue management szoftver nélkül. Milyen adatokat gyűjtsünk? Milyen gyakorisággal? Hogyan dolgozzuk fel őket? Mire figyeljünk az árazási és disztribúciós döntéseinknél?

Klausz Melinda

kozossegi-media. com

Klausz Melinda, a kozossegi-media.com vezetője, 13 éve foglalkozik céges közösségi média marketing kommunikációval (igen-igen, az iwiw-en kezdte). A marketing és a turizmus szakma 11 díja mellett az Internet Hungary és a Kreatív Arany díját is megkapta, 9 különböző, felsőoktatásban is használat közösségi média könyve jelent meg. Tanítja és a mindennapokban is folyamatosan végzi a tartalommarketinget, hirdetések kezelését vagy éppen a közösségi média konfliktuskezelést.

ELŐADÁS

13:00 - 14:00
Fókuszálj a vendégre és hozz ki többet közösségi média oldalaidból!
Sokan leírják a Facebookot, az Instagramot istenítik és végtelen mennyiségben hirdetnek, arról megfeledkezve, hogy a hirdetések mennyiségével nem egyenes arányban nő a szállásfoglalások száma, sőt! Csupán az egységköltségünk növekszik. De mit lehet tenni, hogy hatékonyan és tudatosan a lehető legtöbbet hozzuk ki közösségi média felületeinkből? Az előadásban az organikus elérésnövelés titkai mellett a hirdetési költségek csökkentéséről is beszélni fogunk.

Horváth Ádám

D-Edge

Horváth Ádám 5 éve dolgozik a D-Edge-nél (ex. Availpro), előtte szállodai értékesítő volt Budapesten. Egyik első szálláshelyként implementálta az Availpro channel managerét, majd meghívták, hogy dolgozzon a cégnek. Jelenlegi munkája során értékesítésük diverzifikálásában, foglaltság, árszabások és online megjelenésük javításában segíti a szállodákat.

ELŐADÁS

14:00 - 15:00
Metasearch marketing és eszközök, amelyekkel konkurenseink előtt maradhatunk
Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet megjelenésünkből a Google interaktív felületén? Miként fordíthatjuk előnyünkre a különböző árösszehasonlító és vendégértékelő oldalakon való megjelenésünket? Milyen publikus információk állnak rendelkezésünkre konkurenseinkről és hogyan használhatjuk őket?

Ulmer Zsolt

HotelHood

Ulmer Zsolt 2005 óta foglalkozik a szállodaiparral. A szakma minden területén alkalma volt bizonyítani hazai és nemzetközi terepen egyaránt. Bátran kijelenthetjük, hogy ismeri a szállodák működését kívül-belül. Már 2008-ban felismerte az online marketing jelentőségét a szállodaiparban, és a téma lelkes rajongójává vált. Felismerte, hogy a szállodai weboldal látogatók 99 százaléka foglalás nélkül távozik és soha nem tér vissza. A HotelHood-ot azzal a céllal alapította, hogy segítesen visszafordítani ezeket az elveszettnek hitt látogatókat.

ELŐADÁS

11:00-12:00
Hogyan érd el, hogy a vendégek elköteleződjenek a szállodád weboldalán és miért fontos ez?
6 felugró ablak módszer, amivel könnyedén növelhető a jutalékmentes foglalások száma a felhasználói élmény rombolása nélkül.
Elmondjuk, hogyan értünk el jelentős közvetlen foglalási szám növekedést olyan szállodáknál is, ahol eleve kiforrott ppc-s és webdesign csapattal dolgoznak.
Mindezt néhány hét alatt anélkül, hogy a hirdetéseken vagy a weboldalon változtatni kellett volna.