Skip to main content
 

Mesterségünk címere

 

Web-fejlesztés. Ez a munkánk. Ezzel foglalkozunk, ezt csináljuk napról-napra. Értünk hozzá, szívesen csináljuk. Mindenki kivétel nélkül szívügyének tekinti, hogy túlteljesítse a vállalt feladatokat és ez általában így is történik.

Munkánk mellett állandóan képezzük magunkat: a legújabb webes technikákat próbáljuk meg ötvözni a már jól bevált stabil megoldásokkal.

Kávé

Egy-két bögre kávé elfogyasztása a CM Design-nál szinte rituálészerű tevékenységgé fejlődött az évek során. A „mit eszünk ma?” kérdés után a leggyakrabban elhangzó mondat: Egy jó kávét valaki?

Sport

Próbáljuk. Kinek jobban megy, kinek sehogy. De abban egyetértünk, hogy kellene csinálni.

Zene

A zene fontos szerepet kap a mindennapjainkban, kicsit megtölti az irodát élettel. A webfejlesztés komplex és néha nagyon száraz tud lenni, ehhez kapunk egy kis felüdülést a zenétől.

Jókedv

No ez az, ami igazán összehozza a csapatot. Mindig van valakinek egy félmondata, ami derültséget kelt. Noha nagyon komolyan vesszük, amin dolgozunk, de ezt mindig mosolyogva.

Apple

Ezzel dolgozunk, ezen beszélünk. Mindenkinek egyöntetű véleménye, hogy jó választás, mert működik. Jól működik. Megbízhatóan működik. Együttműködik.

Étel

Minden nap eköré épül. „Akkor ezt beszéljük meg reggeli után!”. „Mit eszünk ma?”. „Ebéd után egy jó kávé?” „Zolinak bele kellene csempészni egy habanero-t a levesébe!” „Andris, már megint diéta?” „Remélem nagy adagot hoznak!” „Már egy órája megrendeltem! Mikor érnek már ide?”

Takács Adrián

Adrián ügyfeleink kéréseit dolgozza fel és valósítja meg a weboldalakon. A hírlevelek készítésében is jártas és kisebb fejlesztéseknél is ügyesen megoldja a rábízott feladatokat.

Kovácsné Gulyás Zsuzsanna

Zsuzsi a pénzügyi és HR területeket tartja ellenőrzése alatt. Az adminisztrációs feladatokat olyan könnyedén oldja meg, mintha örökölte volna ezeket a képességeket.  😉 Csatlakozásával új szintre emelkedett a jókedv az irodában.

Vereckei Zsanett

Zsani ügyfélszolgálati teendőket lát el, az általunk üzemeltetett weboldalak tartalmát kezeli, az ügyfelek különböző kéréseit gyorsan teljesíti.

Vigh Dániel

Dani 2011-től tagja csapatunknak. A hírlevelek specialistája és az ügyfélszolgálat első embere. Ügyfeleink nagy megelégedésére, gyorsan, szakszerűen talál megoldást felmerülő problémákra. A CM Design cápája. 🙂

Wittmann András

Andris örökös tiszteletbeli tagja a CM Designnak. Az 1. sorszámú kolléga, vele indult el cégünk webfejlesztői története. Profi PHP programozó és matematika professzor. 🙂

Gál Zoltán

Zoltán a szíve-lelke a CM Designak. Szerteágazó informatikai ismereteit a cég mindennapi életében kamatoztatja, a szerver üzemeltetéstől a User Experience design-ig. Emellett cégvezetői feladatokra is jut ideje: ügyfelekkel való kapcsolattartás, adminisztráció, support.

Talán mindenki hasonló elvárásokkal keres üzleti partnert: minőséget, szakmai felkészültséget, rugalmasságot vár megfizethető áron. Fontosnak tartottuk, hogy jelenlegi igényeinket kiszolgáló és jövőbeni terveinknek is megfelelni tudó, informatikai szolgáltatót találjunk. A számítástechnika számunkra ismeretlen terület, könnyen válhatnánk kiszolgáltatottá, tanácstalanná, de ezt sosem kellett megtapasztalnunk: Köszönet érte!

Kovács György, Autó-Brand Kft.

A CM Design az a cég, ahol a felmerülő igényekre a legkorszerűbb eszközökkel és a leghatékonyabb megoldásokkal érkezik a válasz. Korrekt árakkal, gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A megvalósított projektek hosszú távon is megállják a helyüket. A felmerülő kérdések esetén pedig felkészültek, segítőkészek és mindig elérhetőek. Amikor a CM Design-hoz fordulunk már tudjuk, hogy a megoldás tökéletes lesz.

Vajai-Hebling Katalin, Hefa Sport Kft.

Nem csak értik, mit kér tőlük egy, az informatika szempontjából, teljesen laikus, hanem már akkor kész megoldásokat kínálnak, mikor a megrendelő még csak sejteni kezdi, mit kérjen. Mindig türelmesek, sosem hívjuk őket éppen rosszkor és nagyon gyorsan elkészülnek minden kívánságunkkal.
Ezért dolgozunk velük hosszú hónapok óta és fogunk még sokáig.

A Jankovich Hotel vezetése, Jankovich Kúria Hotel és Étterem****

Szeretnénk gratulálni a profizmusukhoz. 6 éve élünk Londonban és bátran állítjuk, hogy cégük színvonala vetekszik az Angliában jellemző kifogástalan ügyfélszolgálattal. Reméljük, hogy a jövőben adódik még lehetőségünk együtt dolgozni.
További sok sikert!

Molnár Gabriella