Mesterségünk címere

 

Web-fejlesztés. Ez a munkánk. Ezzel foglalkozunk, ezt csináljuk napról-napra. Értünk hozzá, szívesen csináljuk. Mindenki kivétel nélkül szívügyének tekinti, hogy túlteljesítse a vállalt feladatokat és ez általában így is történik.

Munkánk mellett állandóan képezzük magunkat: a legújabb webes technikákat próbáljuk meg ötvözni a már jól bevált stabil megoldásokkal.

Ismerje meg a CM Design csapatát!

Rogán Balázs

Junior webfejlesztő

Szendrődi Henriett

Google Adwords, ügyfélszolgálat

Pál Balázs

Programozó

Kovács András

Senior webfejlesztő

Vigh Dániel

Email marketing, ügyfélszolgálat

Wittmann András

Programozó

Kávé

Egy-két bögre kávé elfogyasztása a CM Design-nál szinte rituálészerű tevékenységgé fejlődött az évek során. A “mit eszünk ma?” kérdés után a leggyakrabban elhangzó mondat: Egy jó kávét valaki?

Sport

Próbáljuk. Kinek jobban megy, kinek sehogy. De abban egyetértünk, hogy kellene csinálni.

Zene

A zene fontos szerepet kap a mindennapjainkban, kicsit megtölti az irodát élettel. A webfejlesztés komplex és néha nagyon száraz tud lenni, ehhez kapunk egy kis felüdülést a zenétől.

Jókedv

No ez az, ami igazán összehozza a csapatot. Mindig van valakinek egy félmondata, ami derültséget kelt. Noha nagyon komolyan vesszük, amin dolgozunk, de ezt mindig mosolyogva.

Apple

Ezzel dolgozunk, ezen beszélünk. Mindenkinek egyöntetű véleménye, hogy jó választás, mert működik. Jól működik. Megbízhatóan működik. Együttműködik.

Étel

Minden nap eköré épül. “Akkor ezt beszéljük meg reggeli után!”. “Mit eszünk ma?”. “Ebéd után egy jó kávé?” “Zolinak bele kellene csempészni egy habanero-t a levesébe!” “Andris, már megint diéta?” “Remélem nagy adagot hoznak!” “Már egy órája megrendeltem! Mikor érnek már ide?”

Vereckei Zsanett

Zsani ügyfélszolgálati teendőket lát el, különböző weboldalak minél frissebben tartását végzi, az ügyfelek különböző kéréseit gyorsan teljesíti.

A design terén is hasznára van a csapatnak, mivel látja a különbséget a türkizkék és égszínkék színek között.

Szendrődi Henriett

Heni ügyfélszolgálati teendőket mellett, az online marketing területén is segíti a csapat munkáját.

Ads hirdetések készítésével és optimalizálásával foglalkozik és az előzetesen egyeztetett célok eléréséről valamint a teljesítményről havi jelentéseket küld partnereink számára.

Kovács András

Kovács András 2011-ben csatlakozott a csapathoz. Fő tevékenysége egyszerűbb és összetettebb weboldalak szerkesztése és programozása, valamint kisebb grafikai munkák elvégzése.

Főbb ismeretei: PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript és különböző CMS rendszerek programozása

Vigh Dániel

Dani a hírlevelek specialistája és az ügyfélszolgálat első embere. Ügyfeleink nagy megelégedésere, gyorsan, szakszerűen talál megoldást felmerülő problémákra. Hírlevelek készítésében a legmodernebb technikákat és trendeket felhasználva készíti el a responsive HTML emaileket.

Wittmann András

András programozóként dolgozik a cégnél megalakulásunk óta. Fő tevékenységi területe forráskódok írása PHP, JAVASCRIPT nyelven egyedi szoftverek fejlesztéséhez – pl. RESnWEB online szobafoglalási rendszer – , relációs adatbázisok tervezése, adminisztrációja és rendszergazdai feladatok ellátása Unix/Linux rendszereken.

Gál Zoltán

Zoltán a szíve-lelke a CM Designak. Szerteágazó informatikai ismereteit a cég mindennapi életében kamatoztatja, a szerver üzemeltetéstől a User Experience design-ig. Emellett cégvezetői feladatokra is jut ideje: ügyfelekkel való kapcsolattartás, adminisztráció, support.

Talán mindenki hasonló elvárásokkal keres üzleti partnert: minőséget, szakmai felkészültséget, rugalmasságot vár megfizethető áron. Fontosnak tartottuk, hogy jelenlegi igényeinket kiszolgáló és jövőbeni terveinknek is megfelelni tudó, informatikai szolgáltatót találjunk. A számítástechnika számunkra ismeretlen terület, könnyen válhatnánk kiszolgáltatottá, tanácstalanná, de ezt sosem kellett megtapasztalnunk: Köszönet érte!

Kovács György, Autó-Brand Kft.

A CM Design az a cég, ahol a felmerülő igényekre a legkorszerűbb eszközökkel és a leghatékonyabb megoldásokkal érkezik a válasz. Korrekt árakkal, gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak. A megvalósított projektek hosszú távon is megállják a helyüket. A felmerülő kérdések esetén pedig felkészültek, segítőkészek és mindig elérhetőek. Amikor a CM Design-hoz fordulunk már tudjuk, hogy a megoldás tökéletes lesz.

Vajai-Hebling Katalin, Hefa Sport Kft.

Nem csak értik, mit kér tőlük egy, az informatika szempontjából, teljesen laikus, hanem már akkor kész megoldásokat kínálnak, mikor a megrendelő még csak sejteni kezdi, mit kérjen. Mindig türelmesek, sosem hívjuk őket éppen rosszkor és nagyon gyorsan elkészülnek minden kívánságunkkal.
Ezért dolgozunk velük hosszú hónapok óta és fogunk még sokáig.

A Jankovich Hotel vezetése, Jankovich Kúria Hotel és Étterem****

Szeretnénk gratulálni a profizmusukhoz. 6 éve élünk Londonban és bátran állítjuk, hogy cégük színvonala vetekszik az Angliában jellemző kifogástalan ügyfélszolgálattal. Reméljük, hogy a jövőben adódik még lehetőségünk együtt dolgozni.
További sok sikert!

Molnár Gabriella